Lattia-asennukset Rauman seudulla

Rauman Maalaus- ja Tapetointipalvelu Oy hoitaa lattia-asennukset Raumalla ja lähialueilla. Osaamisemme kattaa vinyylit, laminaatit, parketit, muovimatot ja muut lattiamateriaalit. Teemme myös lattioiden maalauksia, kun haluat vanhaan tai uuteen lattiaan toiveitasi vastaavan sävyn. Kaikki lattia-asennukset onnistuvat tarvittaessa alusta loppuun saakka, eli hoidamme kaiken materiaalihankinnoista viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Erilaisten lattiamateriaalien osaamista

Asennamme osaavin ottein erilaiset lattiamateriaalit. Esimerkiksi parketti on perinteisen tyylikäs ja monenlaisiin tiloihin sopiva materiaali. Sille hyvän vaihtoehdon tarjoaa hinnaltaan hieman huokeampi ja vaihtoehdoiltaan runsas laminaatti ja vinyyli. Muovimatto puolestaan on hiljainen ja hyvin kulutusta kestävä, sekä likaa ja kosteutta hylkivä lattiamateriaali. 

 

Teemme myös puulattioiden ja terassien käsittelyt.

 

Minkälaisen lattian sinä haluaisit? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi. Tarvittaessa autamme sopivien tuotteiden valitsemisessa ja hankimme materiaalit puolestasi.

Avaimet käteen -lattiaremontit

Asennamme lattiat kokonaisvaltaisena palveluna. Asennuspalvelumme kattaa vanhan lattian purun, tarvittavat tasoitustyöt ja uuden lattian pohjatyöt, uuden lattiamateriaalin asennuksen sekä jälkitarkastuksen ja loppusiivouksen. Sovittaessa hoidamme myös lattiamateriaalin hankinnan puolestasi. 

 

Sovitamme remontin sinun aikatauluihisi, jotta se haittaa arkeasi mahdollisimman vähän. Työskentelemme ripeästi, ja kohteen koosta riippuen remontti on usein ohi jo muutamassa päivässä. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Koti kuntoon lattiasta kattoon

Lattiaremontin ohella pistämme halutessasi kaikki muutkin kodin pinnat kuntoon. Voimme esimerkiksi maalata kaikki tarvittavat pinnat, tapetoida seinät ja remontoida kylpyhuoneen. Saat meiltä myös vesikattojen ja rakennuksen muiden ulkopintojen maalaukset ammattitaidolla.

 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiin sopiva remontti! Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.