Teemme kylpyhuoneremontit kokemuksella Rauman seudulla

Rauman Maalaus- ja Tapetointipalvelu Oy on kylpyhuoneremonttien kokenut tekijä, jonka käsissä kylpyhuoneesi, saunasi ja wc-tilasi saavat nykyaikaisen ilmeen laadukkaasti ja kestävästi. Meiltä löytyy vesieristyksiin tarvittava sertifikaatti. Remontoimme Raumalla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toiveidesi kylpyhuone

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta ja raikasta ilmettä? Onko edellisestä remontista vierähtänyt jo vuosia? Avullamme saat viihtyisän ja laadukkaasti toteutetun kylpyhuoneen, jonka pinnat on helppo pitää puhtaana. Värimaailman ja tyylin voit valita toiveidesi mukaan. 

 

Meiltä löytyy kylpyhuoneiden remontoimisessa tarvittava vesieristyksen osaaminen, joten tekemämme kylpyhuoneremontti on myös turvallinen ja kestävä. Yrityksellämme on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan toiveidesi kylpyhuone!

Tunnelmaa ja toimivuutta

Kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaa lähteä siitä, minkälaisen tunnelman kylpyhuoneeseen haluaa luoda. Myös kylpyhuoneen toimivuus ja sen käyttäjät on hyvä ottaa huomioon.

 

Toimivuuteen vaikuttaa esimerkiksi kylpyhuonekalusteiden korkeus ja sijoittelu sekä säilytystilan määrä. Jos kylpyhuone toimii samalla kodinhoitohuoneena, on myös pyykkihuoltoon liittyvät seikat, kuten pyykkikoneen sijoittelu, pidettävä mielessä. Pyykin kuivattamisellekin kannattaa varata paikka mahdollisuuksien mukaan.

 

Kylpyhuoneen tunnelmaan voi vaikuttaa kaakeleiden ja kalusteiden valinnalla, mutta myös valaistuksella ja tilaan valituilla tekstiileillä. Vaihtoehtoja on tarjolla useita. Anna meidän auttaa – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Remontit suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme kylpyhuoneremontit suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Remonttipalvelumme kattaa vanhojen kalusteiden ja pintojen purun, vesieristyksen, tasoitetyöt ja pintojen uusimisen. Teemme myös tarvittaessa muovimattojen asennukset märkätilojen seiniin ja lattioihin. Putki- ja vesikalustoasennuksia emme tee, mutta voimme vinkata sopivasta yrityksestä. 

Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme! Uusimme tarvittaessa kodin muutkin tilat. Palveluihimme kuuluvat muun muassa sisämaalaukset ja tapetoinnit sekä lattia-asennukset