Sisämaalaukset ja tapetoinnit avaimet käteen -palveluna Rauman seudulla

Rauman Maalaus- ja Tapetointipalvelu Oy tekee sisämaalaukset ja tapetoinnit ammattitaidolla. Palvelumme kattaa vanhojen pintojen poistamisen, tasoitetyöt, maalauksen tai tapetoinnin sekä huolellisen viimeistelyn. Autamme myös suunnittelussa ja materiaalihankinnoissa. Palvelemme Raumalla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kauniit sisäpinnat huolellisesti

Sisämaalauksen avulla saat uuden raikkaan ilmeen kotiisi. Maalatut pinnat auttavat myyntiarvon kasvattamisessa. Parhaiten sisäpintojen uusiminen onnistuu kun antaa työn ammattilaisen hoidettavaksi.

 

Me tasoitamme ja maalaamme sisäpinnat kokonaisvaltaisesti. Ensin suojaamme työskentely-ympäristön. Tämän jälkeen poistamme tarvittaessa vanhat tapetit ja tasoitamme seinät, jotta uudesta maalipinnasta tulee tasainen ja kaunis.

 

Käytämme työssämme laadukkaita ja vastuullisia maaleja. 

 

Ota yhteyttä ja sovitaan suunnittelukäynti!

Tapetointia taitavasti

Tapetointi on hyvä vaihtoehto asunnon seinien maalaamiselle. Laitamme vahvalla ammattitaidolla paikalleen perinteiset tapetit, kuviotapetit ja kuvatapetit

 

Teemme tarkasti alusta loppuun tapetointityöt ja toiveitasi kuunnellen. Autamme tarvittaessa valitsemaan tilaan sopivat tapetit.

 

Kokonaisvaltainen tapetointipalvelumme kattaa vanhojen tapettien poistamisen, tasoitustyöt ja tapetinasennustyöt. Huolehdimme myös jälkien siivouksesta, jotta pääset suoraan valmiiseen kotiin. 

 

Pyydä tarjous tapetoinnista – ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myös ulkopintojen maalaukset

Saat meiltä sisäpintojen remontoinnin lisäksi rakennuksen ulkopintojen maalaukset osaavin ottein. Maalaamme ulkoseinät, vesikatot ja sokkelit. 

 

Ulkomaalauksen avulla varmistat, että rakennuksen pinta kesää vuodenaikojen ja sään vaihtelut. Samalla koko rakennuksen ulkonäköä kohenee toivomallasi tavalla. Tutustu tarkemmin ulkomaalauksiin ja kysy tarjous urakkaasi jo tänään!

Lue lisää