Matto- ja lattiatyöt Rauman seudulla

Rauman Maalaus- ja Tapetointipalvelu Oy hoitaa mattotyöt ja lattia-asennukset Raumalla ja lähialueilla. Osaamisemme kattaa laminaattien, vinyylien, parkettien ja muovimattojen asennukset. Teemme myös lattioiden käsittelyjä, kun haluat vanhaan tai uuteen lattiaan toiveitasi vastaavan sävyn. Kaikki lattia-asennukset onnistuvat tarvittaessa alusta loppuun saakka, eli hoidamme kaiken materiaalihankinnoista viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Erilaisten lattiatöiden osaamista

-Vinyylilankut, -matot ja -laatat

-Laminaatit

-Parketit

-Muovimatot kuiviin ja kosteisiin tiloihin

-Puulattioiden käsittelyt, kuten maalaukset, vahaukset ja lakkaukset

-Betonilattioiden maalaukset

-Lattioiden paikkaukset

-Jalkalistojen asennus ja -käsittely

 

Minkälaisen lattian sinä haluaisit? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi. Tarvittaessa autamme sopivien ratkaisujen valitsemisessa ja hankimme materiaalit puolestasi.

Avaimet käteen -lattiaremontit

Työvaiheet:

 

1. Tulemme veloituksettomalle suunnittelukäynnille, jonka jälkeen laadimme tarjouksen lattiatyöstä

2. Aloitamme tarvittavilla suojaustöillä ja teemme tarvittavat purkutyöt

3. Teemme mahdolliset pohjan tasoitukset ja puhdistukset

4. Asennamme uuden lattian / teemme käsittelytyöt

5. Hoidamme loppusiivouksen

 

Sovitamme remontin sinun aikatauluihisi, jotta se haittaa arkeasi mahdollisimman vähän. Työskentelemme ripeästi, ja kohteen koosta riippuen remontti on usein ohi jo muutamassa päivässä. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Koti kuntoon lattiasta kattoon

Lattiaremontin ohella pistämme halutessasi kaikki muutkin kodin pinnat kuntoon. Voimme esimerkiksi maalata kaikki tarvittavat pinnat, tapetoida seinät ja remontoida kylpyhuoneen. Saat meiltä myös vesikattojen ja rakennuksen muiden ulkopintojen maalaukset ammattitaidolla.

 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiin sopiva remontti! Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.