Laadukkaat ulkomaalaukset Raumalla ja lähialueilla

Rauman Maalaus- ja Tapetointipalvelu Oy toteuttaa ulkomaalaukset laadukkaalla jäljellä Raumalla ja lähialueilla. Ammattilaistemme käsissä rakennus saa kauniin ulkopinnan, joka antaa myös suojaa sään vaihteluita vastaan.

Maalaamme esimerkiksi talojen ulkoseinät, vesikatot ja sokkelit

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ulkoseinien maalaukset

Teemme kaikki tarvitsemasi ulkomaalaukset Raumalla ja lähialueilla. Ammattilaisemme huolehtivat siitä, että ulkomaalaus myös näyttää hyvältä ja kohentaa rakennuksen ulkonäköä. Hyvä maalipinta auttaakin ylläpitämään lisäksi rakennuksen arvoa.

 

Seinämaali suojaa rakennusta kosteudelta, tuulelta, auringolta ja pakkaselta. Jos maalipinta on kulunut, se voi päästää kosteutta rakenteisiin. Kosteus tuo mukanaan monia ongelmia ja voi pahimmillaan heikentää asumisterveyttä. 

 

Hoidamme tarvittaessa myös sokkelin paikkaukset ja maalaukset, jotta kiinteistösi saa kokonaisuudessaan kauniin ulkopinnan.

 

Kysy tarjous jo tänään!

Kysy lisää

Vesikattojen maalaukset

Vesikaton kunnosta on syytä pitää hyvää huolta. Säännöllinen huoltomaalaus pitää peltikaton kunnossa ja pidentää sen käyttöikää. Maalaus antaa katolle myös kauniin ulkonäön. 

 

Ensimmäisen kerran peltikatto kannattaa maalata muutaman vuoden päästä sen asentamisesta. Uuden peltikaton on annettava hapettua ennen maalaamista. 

 

Huoltomaalaus on tehtävä säännöllisesti, noin 10 vuoden välein. Usein maali alkaa irtoilla ja pinnalle muodostuu ruostetta, tällöin laitamme ennen pintamaalia ruostepaikkoihin Rostex-ruosteenestopohjamaalin. 

 

Ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen! Meillä on jo pitkä kokemus vesikattojen maalauksista Rauman seudulla.

Kysy lisää

Sokkeleiden maalaukset

Sokkeli on erittäin tärkeä osa rakennusta. Ehostamalla sokkelin pinnan ja ulkonäön, näyttää loputkin rakennuksesta paremmalta. Anna meidän siis tehdä sokkelistasi tasainen ja kaunis. Autamme halutessasi myös väri- ja maalivalinnassa. 

 

Teemme vahvalla ammattitaidolla sokkeleiden paikkaus- ja maalaustyöt, oli kyseessä sitten piharakennus, omakotitalo tai kokonainen rivi- tai kerrostalo.

 

Maalaus suoritetaan alusta loppuun toimestamme, joten sinun ei tarvitse valmistella tai viimeistellä mitään. Aloita ottamalla meihin yhteyttä ja tulemme maksuttomalle suunnittelukäynnille ja teemme tarjouksen.

Kysy lisää

Monipuolista remonttipalvelua

Vesikattomaalausten ja ulkomaalausten ohella saat yritykseltämme kattavat remonttipalvelut. Remontoimme sisätilat tarvittaessa vaikka lattiasta kattoon. Palveluihimme kuuluvat sisämaalaukset ja tapetoinnit, lattia-asennukset ja lattiamaalaukset sekä kylpyhuoneremontit. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta erilaisista remonttitöistä. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kysy lisää!